Wie zijn wij?

WP_20160723_13_25_26_ProOp zomeruitje met een aantal van onze cliënten! Claartje staat vooraan in de roze jurk, Mira achter met het blauwe t-shirt.

 

Claartje Berkhout heeft een HBO opleiding tot maatschappelijk werker gedaan en verschillende trainingen gevolgd in transcultureel en familiegericht werken (Beschermjassen). ‭‬Ze is gecertificeerd in Triple P. Ze is geschoold in creatieve en muzikale technieken die ingezet kunnen worden bij jonge kinderen met een beperking.

Claartje is werkzaam geweest als gezinsvoogd bij de William Schrikker Groep,‭ als schoolmaatschappelijk werker bij ABC en als coördinator dagbesteding bij Unal Zorg. Ook is ze bestuurslid geweest van het Jeugdsportfonds Amsterdam.

Zij was betrokken bij een medisch vrijwilligersproject bestaande uit tandartsen, artsen, verpleegkundigen en psychologen in Peru.

 

Mira Warmerdam is opgeleid tot ergotherapeut, medisch antropoloog en ambulant hulpverlener voor gezinnen met een kind met een beperking.‭ Daarnaast is zij massagetherapeut, speciaal voor mensen met pijn en spanningsklachten en voor kinderen met autisme en prikkelverwerkingsproblematiek.

‬Mira werkte als gezinswerker en coördinator gezinswerk voor migrantengezinnen met multiproblematiek bij Unal Zorg.‭ Ook heeft ze gewerkt als persoonlijk verzorgende bij ouderen,‭ ‬als ergotherapeut in een academisch ziekenhuis en in een verpleeghuis, en als onderzoeksassistent bij een onderzoek naar behandeling voor vluchtelingen met PTSS (Equator).

Zij was betrokken bij een project voor fysiek en verstandelijk gehandicapten in Ghana. In Ghana heeft ze seksuele voorlichting gegeven op scholen en als ergotherapeut in een plattelandskliniek en regionaal ziekenhuis gewerkt.